Verwennen aan See..

Bezoek het elf steden stadje Stavoren in het mooie Zuidwest Friesland, ga uitwaaien langs de oude ‘SuderSee’ met zijn strandjes, basalt en groene dijken. Geniet van de mooie vergezichten over de landerijen en het water. Onze suggestie: Trek de wandelschoenen aan en zet koers naar het 9 km verderop gelegen, pittoreske stadje, Hindeloopen; waar je o.a. altijd terecht kunt voor een kop koffie en een pannenkoek bij het Schaatsmuseum. Loop een eindje verder en je kunt de trein terug nemen naar Stavoren.

Of ga er op uit met de auto naar één van de andere Elfsteden die vlakbij Stavoren liggen. Verken het vestingstadje Sloten en ontdek het ‘werelderfgoed’ Wouda Stoomgemaal in Lemmer. Of bezoek de Friese bierbrouwerij en whisky stokerij in Bolsward. Meer over deze en andere ideeën lees je in onze B&B.

Er is met dit arrangement aan alles gedacht. Bij aankomst in jullie eigen ‘strandhuisje’ op de 1e verdieping van B&B Basalt aan See, ligt er een welkomstpakket klaar met o.a. huisgemaakte ‘Carrot Cake’, koffie, thee en likeur. De kamer heeft een en suite badkamer met douche, toilet en wastafel. Een knus geplaatst bed, een tweepersoons zitje en een fijne ligstoel.

Natuurlijk is er ook gedacht aan ‘a little romance’ met een mooi diner. Neem plaats in het sfeervolle, landelijk ingerichte, restaurant Stadsboerderij de Koebrug. Hier worden jullie door de gastheer, gekleed in Schotse outfit, welkom geheten met een cocktail en een lekkere amuse. Graag verwennen we jullie deze avond met een proeverij van voorgerechtjes om samen te delen en wordt er voor jullie vervolgens een hoofdgerecht, naar keuze van de kaart, bereid. En volgens ons is een romantisch diner pas compleet met een… grand dessert… met twee lepeltjes!

Mochten jullie na het diner nog willen blijven, dan biedt het restaurant een collectie van 400 soorten whisky en een aantal huisgemaakte likeuren in de whiskybar ‘Scotch Corner’.

Maar ook in jullie eigen ’strandhuis’ is het met een flesje wijn een goede plek om te zijn. En mocht je nu die wijn zijn vergeten, dan kunnen we in het restaurant zeker iets voor jullie betekenen…

Dan rest na het tot rust komen enkel nog een nacht met fijne dromen… en in de ochtend een lekker verwenontbijt, geserveerd op jullie kamer.

We verwelkomen jullie graag in Stavoren.

Schots restaurant Stadsboerderij de Koebrug en B&B Basalt aan See.

Het Verwenarrangement loopt tot eind 2018. Niet boekbaar: 18 dec 2017 t/m 25 jan 2018 en juli en augustus 2018
Kosten op basis van 2 personen: € 197,50 p.p.
Inclusief: welkomstpakket, cocktail, 3 gangen diner + koffie, vernachting en ontbijt.
Exclusief: drankjes bij het diner
2e nacht + ontbijt bij te boeken voor € 60,-
Fiets huren mogelijk voor € 7.50 p.p.

Gewenste aankomsttijd restaurant tussen 17.00 en 19.00.